5 Populaire Opkomende Woonaccessoires Trends in 2019

Er zijn een heleboel woonaccessoires. Ik heb speciaal voor jou een lijst met de top 5 nieuw opkomende woonaccessoires trends voor je gemaakt. Waaronder Pauwenveren, Konijnenvachten en Gedroogde Pampasgras en meer.

Pauwenveren

De pauwenveer, je kan ze vast wel? De veer van een pauw is herkenbaar aan die mooie grote prachtige veren met een oog erin.
Ze blijven voor altijd goed, het is gelukkig immers geen plant. Dat schilt weer in onderhoud hihi 😊.

Ze zijn te verkrijgen in verschillende lengtes en kleuren(geverfd). En wist je ook al dat ze al sinds de eeuwen in de kunst afgebeeld en als versiering werden gebruikt. De trend was dus vroeger al actief en nu nog steeds. Kortom ze zijn zeer decoratief in vazen te zetten in je interieur.

Konijnenvacht

Konijnenvachten zijn lekker zacht en stralen een warme look uit, ideaal dus voor in de herfst of winterseizoenen van het jaar.
Leuk om mee te decoreren in huis of op kantoor het geeft een warme en charmante sfeer.

De konijnenvachtjes zijn heel leuk te combineren met andere verschillende woonaccessoires in je interieur.
Zoals bijvoorbeeld om ze te neerleggen onder een bloemstuk, over een decoratieladder of een over een stoere oude munitiekist.

Gedroogde Pampasgras

Pampasgras ook wel Cortaderia selloana genoemd. Is een prachtige siergras welke herkenbaar is aan die prachtige grote witachtige pluimen. Ook vaak worden ze geplant in de tuin, maar nu ook steeds vaker is er meer vraag naar gedroogde pampasgras als decoratie binnenshuis.

Gedroogd pampasgras is  zeer mooi in bijvoorbeeld een vaas in jouw interieur. Wil je zelf je eigen pampasgras drogen zorg ervoor dat je ze in sprayt met haarlak, zodat ze niet kunnen ruien.

Gedroogde Berenklauw

De berenklauw is een bekende plant, ze staan in Nederland als onkruid vaak langs de slootkant. Als je ze wilt plukken, als dit toegestaan is zorg ervoor dat je dit in de herfst doet en ze helemaal uitgedroogd zijn. Zo voorkom je dat je jeuk en brandblaren krijgt.

Gedroogde berenklauwen zijn zeer leuk voor als decoratie in de vooral grotere glazen of aardewerk vazen staan de reuzen of gewone berenklauwen prachtig. Het is daarom een ware eyecatcher voor in je huis.

Katoentakken Gedroogd

Je kent vast wel die witte bolletjes aan die takken waar wellicht je T-shirt van gemaakt is, ja ik heb het over katoentakken, maar dan gedroogd.
Ze zijn ideaal voor in de vaas te zetten voor in je interieur.

Onderhoud voor bij een stoffige omgeving, daarin kunnen de witte katoenbollen wat vaal worden.
Na spoelen met schoon water worden de katoen bollen weer helder wit.

Doordat de katoen takken gedroogd zijn blijven ze lang mooi. Je kunt de katoentakken combineren met wit zand in een doorzichtige vaas en zo heb je een prachtig decoratie item.

Loes

Loes is schrijfster voor decoratieblog.nl. Ze houdt je op de hoogte van de allerlaatste trends van wonen, groen en styling. Zowel interieur en architectuur inspiratie uit Nederland, maar ook daar buiten.