10 Beste Woonbladen Voor Inspiratie Van Jouw Woonkamer

Er zijn natuurlijk een heleboel woonbladen, maar welke hoort bij de top? En waar haalt jij je het beste de inspiratie vandaan voor jouw woonkamer? We hebben speciaal voor jou een top 10 gemaakt met de beste en populairste woonbladen.

1. Vtwonen

Vtwonen is denk ik wel de favorietste en bekendste woonblad van Nederland alles voor je portie inspiratie in iedere 4 weken. Ze onderscheiden zich door het te gebruiken van een mooi lay-out, een goede mix tussen design, betaalbaarheid en wit & kleuren inspiratie.

Dit top blad zit vol met leuke tips, verslagen en natuurlijke prachtige foto’s. Welke je lekker inspiratie op doen voor jouw interieur onder het genot van een lekker kopje thee. Er staan wel soms en steeds regelmatiger designer woonspullen in met een hogere prijs segment, maar daarnaast is het gewoon een fijn blad vol met leuke tips.

2. Stijlvol WONEN

Stijlvol WONEN is de een na beste woontijdschrift na Vtwonen. Het is een prachtig blad vol wooninspiratie. Iedere keer weer nieuwe huizen met verschillende inrichtingen. Mooie foto’s en wat is het heerlijk als er weer een nieuwe blad op de deurmat valt.

Dit blad staat echt vol met ideeën voor je eigen huis mooi te inrichten. De woondecoratie is betaalbaar en ideaal op je eigen interieur te toepassen. Het is zeker een mooi blad, jammer dat het niet eerder komt, dan dat het in de winkel ligt. Maar toch is het ook echt een inspirerend cadeautje voor iemand die graag bezig is met zijn of haar interieur te stijlen.

3. Ariadne at Home

Het woonblad Ariadne at Home is een erg leuk blad om in te zien als je van interieurs houd met een landelijke touch. Je ontvangt hem iedere maand, vol met de mooiste woonstijlen te gebruiken als bron voor inspiratie.

Je wordt niet alleen op laatste woontrends op de hoogte gesteld, maar ook krijg je de leukste Do-It-Yourself ideeën om zelf mee aan de slag te gaan en de beste shoppingtips. Dit woonblad kenmerkt zich door een creatieve draai en persoonlijke invulling aan hun blad toe te voegen

4. Wonen Landelijke Stijl

Wonen Landelijke Stijl is prachtige tijdschrift vol met interieurreportages en woontrends. Het is een heel leuk blad om hem te lezen bij de bezoek aan de kapper of lekker thuis. Hij verschijnt 9 x per jaar. Naast interieur en woontrends bieden ze ook in iedere blad weer leuke adressen waar je terecht kunt voor landelijke meubels & accessoires en logeeradresjes in binnen- en buitenland.

Echt een super fijn blad als je graag geniet van alle inspiratie met de verrukkelijke binnen kijkers en de tips van professionele stylisten maken dit blad compleet.

5. Elle Decoration

Elle Decoration ook wel voorheen beter bekend als Elle Wonen. Het blad is echt als een cadeautje voor design- en interieurliefhebbers. Nu met nóg meer internationaal woonnieuws en designnieuws uit Nederland. Zit vol met de laatste interieurtrends, trendsettende stylingproducties met prachtige betoverende interieurs en boeiende achtergrondverhalen en interviews.

Het inspireert en motiveert je om je woonomgeving mooier, leuker, slimmer, duurzamer of gewoon aangenamer te maken. Dankzij de  nieuwste ontwikkelingen in de wereld van interieur, kunst, design, architectuur en reizen.

6. EIGEN HUIS & INTERIEUR

Eigen Huis & Interieur is een top blad welke de must haves is voor interieurontwerpers. De toonaangevende designtijdschrift met meer dan 100 pagina’s. Elke maand slagen ze erin om relevante, maar steeds ook vernieuwende en oorspronkelijke content te schrijven.

Leuke woonreportages waarin enthousiaste eigenaren en architecten hun huis laten zien. Kennis laten maken met jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken.

Ver van huis kunnen genieten met de rubriek Eigen Huis & Interieur Travel, waar aandacht wordt besteed aan bijzondere designbestemmingen.

7. Architectural Digest

Architectural Digest Magazine is een maandelijkse Amerikaans(Engelstalig) tijdschrift die al bestaat sinds 1920. Welke zich eigenlijk meer richt op interieur design en tuinen, dan de architectuur dat de naam doet vermoeden.

Het geeft zichzelf de titel The International Desgin Authority, vertaald in het Nederlands betekend het De Internationale design autoriteit.

Daarnaast publiceert het magazine ook jaarlijks de AD100 lijst, die de meest invloedrijkste interieurontwerpers en architecten van over de hele wereld herkent.

8. Scandinavian Living

Het woonblad Scandinavian Living is prachtige tijdschrift, waar je op de hoogte blijft van de laatste trends op het gebied van Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifstyle. Prachtige hotspots en fantastische styling tips. Daarnaast hebben ze ook lekkere recepten geïnspireerd door de Scandinavische keuken.

De mooiste Scandinavische huizen en de nieuwste design objecten. En ook nog eens eenvoudige DIY-projecten voor je eigen huis.

9. Seasons

Seasons is een lijfblad voor de gene welke op zoek is naar natuurlijke finesse. Smaakvol en inspirerend tijdschrift. Genieten van het niet voorspelbaar, niet te correct en niet teveel van deze tijd.

Dit blad wordt omschreven als: verhalen over het buitenleven, reizen, groen & rust, landelijk wonen en de tuin. Dit blad is ongeveer net even uniek als de natuur zelf. Als abonnee ontvang je hem zowel in je brievenbus als in digitale vorm om bijvoorbeeld op de tablet te kunnen lezen.

De Seasons tijdschrift straalt kwaliteit uit door de prachtige fotografie, de hedendaagse trends en de uniekheid.

10. Residence

Resisdence de toonaangevende magazine. Je komt alles te weten over woon- en lifestyle. Dit blad geeft veel informatie over de meest exclusieve huizen en interieurs binnen Nederland, maar ook daar buiten.

Niet alleen huizen en interieurs, maar ook schrijven ze over de mooiste reisbestemmingen met daarbij prachtige illustraties.
En alle ontwikkelingen op het gebied van kunst, cultuur, design en gastronomie(voedsel aan gebonden culturen).

Daarbij maakt het blad het compleet met prachtige foto’s, mooie kleuren. Het is daarom ook een goede inspiratie voor bij je thuis.

Loes

Loes is schrijfster voor decoratieblog.nl. Ze houdt je op de hoogte van de allerlaatste trends van wonen, groen en styling. Zowel interieur en architectuur inspiratie uit Nederland, maar ook daar buiten.